EIFFEL OPTIC ESHOPEIFFEL.SK Pre mužov Pre ženy Zľavy a akcie

Zabudnite na ťažké a mastné zápražky do pokrmov. Použite Hrašku!

Publikované od Mirka

Zdroj foto: pixabay.com

Milujete husté polievky, omáčky, šťavy a guláše, no snažíte sa vyhýbať nezdravým zápražkám? Máme pre vás skvelú alternatívu. Je ňou Hraška na zahusťovanie. O čo sa jedná?

Hraška na zahusťovanie obsahuje žltý hrach, kukuricu, ryžu, proso, soľ so 40 % obsahom draslíka, zmes korenia a kurkumu ako prírodný antioxidant. To znamená, že je zdravou alternatívou bežných zápražiek, ktoré sú plné nasýtených a trans-mastných tukov a bielej múky. Naopak, Hraška má vďaka zastúpeným zložkám vysokú výživovú hodnotu, čiže do tela doplní množstvo potrebných živín. Samozrejme, pokrmy s touto vychytávkou sú krémovo hladké a veľmi chutné.

Ako sa Hraška používa?

Použitie je veľmi jednoduché – stačí ju skombinovať s vodou a 20 minút variť. Nuž a „zápražka“ je na svete. Okrem toho ju možno použiť aj do nátierok, dressingov, majonéz, omáčok či cestíčka na obaľovanie mäsa či zeleniny.