Tyto webové stránky přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty a také analyzujeme vaše chování na webu, abychom mohli zlepšovat naše služby nebo pro vás připravovat služby nové. Toho docilujeme užíváním souborů cookies a dalších síťových identifikátorů, které mohou obsahovat osobní údaje. My a partneři máme k těmto údajům na vašem zařízení přístup nebo je ukládáme. Kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ vyjádříte svůj souhlas s užitím souborů cookies a s užitím a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech našich partnerů. Nastavení cookies, personalizace a reklamy si můžete změnit kliknutím na tlačítko „Upravit“. Více informací o zpracování údajů a našich partnerech naleznete na této stránce.
EIFFEL OPTIC ESHOPEIFFEL.SK Pre mužov Pre ženy Zľavy a akcie

Každý den nové články o produktech z našeho e-shopu

 
5 skvelých tipov do kuchyne, ktoré ocení každá gazdinka
Ak je pre vás čas strávený v kuchyni nielen povinnosťou, ale aj radosťou a zábavou, tieto „kuchynské triky“ určite oceníte. #1: Odstráňte prebytočnú mastnotu efektívne Určite ste už mnohokrát odstraňovali prebytočný tuk prikladaním papierových vreckoviek. Ak do nich však zabalíte ľad a priložíte ich na jedlo presiaknuté tukom týmto spôsobom, odmastenie bude ešte omnoho účinnejšie. Ľad totiž pôsobí na prebytočný tuk vo vašom jedle ako magnet. #2: Uskladnenie potravinovej fólie Viete, že práca s potravinovou fóliou môže byť niekedy boj. Predovšetkým pri vysokých teplotách sa fólia až príliš lepí a trhá sa. Môžete tomu predísť jednoduchým trikom - skladujte ju v chladničke. Robia to tak aj profesionálni kuchári, a to z dôvodu, že so studenou fóliou sa pracuje omnoho jednoduchšie. #3: Ľahšie šúpanie vajíčok Na ľahšie šúpanie nemusíte použiť len soľ. Aby ste vajíčka ošúpali ľahšie, nasypte do vody štipku sóda bikarbóny alebo do nej nalejte trocha octu. Tieto prísady sa dostanú do škrupín a šúpanie vajíčok sa tak pre vás stane hračkou. #4: Zohrievanie múčnych jedál Isto viete, že ak v mikrovlnke zohrievate akékoľvek múčne jedlo, vysuší sa a ani zďaleka nechutí tak dobre. Predísť tomu môžete tým, že pri zohrievaní k nemu do mikrovlnky položíte pohár vody. Cesto sa tak nevysuší a pokojne ho môžete konzumovať aj po zohriatí. #5: Spravte vaše nápoje výnimočnými Ak do prípravy svojich nápojov používate ľad, spestrite ho bylinkami! Do formy na ľad najprv poukladajte bylinky alebo rastliny podľa svojej chuti (skvelá je napríklad aj mäta alebo levanduľa), dolejte vodu a zmes dajte zamraziť. Vaše nápoje budú nielen skvelo vyzerať, ale aj chutiť! Ďalšie skvelé triky nájdete aj v kuchárskych knihách z nášho eshopu knihy.eiffeloptic.sk. 
Zobraziť článok >
 
PocketBook 740 Inkpad 3 – pohodlná a štýlová čítačka pre milovníkov kníh
Pokiaľ milujete knihy, alebo chcete urobiť radosť niekomu, kto ich prečíta naozaj fúru, venujte mu čítačku kníh. V čom je e-čítačka PocketBook 740 Inkpad 3 výnimočná? Oproti starším verziám má viaceré plusy. Jedným z najvýznamnejších je to, že sa vyznačuje displejom vo veľkosti  7,8 palca a rozlíšením 1404 x 1872 a 300 DPI. Výborné je aj to, že je mimoriadne ľahká. Jej hmotnosť je 210 g, čiže ju pohodlne zmestíte do kabelky bez toho, aby ste zaťažili svoj pohybový aparát. Tým pádom si môžete čítať pri cestovaní hromadnými prostriedkami alebo pri státí v dopravnej zápche. Čítačka zaujme aj technológiou SMARTlight, vďaka ktorej si môžete nastaviť požadovaný jas i teplotu farby podsvietenia. Jedná sa o skvelú možnosť nastaviť si vhodnú intenzitu svetla počas dňa i noci. Okrem toho čítačka podporuje formát MP3, čiže počas čítania máte aj jedinečnú možnosť počúvať obľúbenú hudbu. Podstatným údajom je vnútorná pamäť, ktorá má 8 GB a slot pre pamäťovú kartu mickroSD až 32 GB. Ak to uvedieme v počte kníh, zmestí sa do nej viac ako 2000 knižiek, čo je naozaj slušné číslo. Za zmienku stojí aj štýlový dizajn. To sú, samozrejme, iba niektoré z predností čítačky PocketBook. Ak vás zaujali, neváhajte a venujte ju sebe alebo niekomu, na kom vám záleží.
Zobraziť článok >
 
Bronzová pokožka aj v jeseni? Využite služby samoopaľovacieho krému!
Samoopaľovanie je stále v kurze. Ak nechcete mať ani počas zimných mesiacov bledú pokožku, je pre vás tou správnou šálkou kávy. Ako použiť samoopaľovací krém, aby sme predišli škaredým fľakom? Pokiaľ túžite po tom, aby vaša pokožka mala bronzový nádych, zaobstarajte si kvalitný samoopaľovací krém, ktorý bude vyhovovať typu i tónu vašej pleti. Vhodná je ľahká gélová konzistencia, ktorá sa ľahučko nanáša a rýchlo zaschne. Ideálne je, pokiaľ je aj vodeodolný, ale v prípade potreby sa ľahko odstráni pomocou mydla a vody. Po zakúpení toho správneho samoopaľovacieho prostriedku sa môžete pustiť do „opaľovania“. Pri tom dodržte tieto tri dôležité kroky: Pred nanesením krému doprajte pokožke dôkladný píling, ktorý ju zbaví odumretých kožných buniek. Môžete použiť trstinový cukor či morskú soľ zmiešanú s olivovým či kokosovým olejom. Potom pokožku dôkladne osušte. Nasleduje samotné nanášanie krému – začínajte smerom zdola, čiže od nôh. S ťažšie dostupnými miestami vám môže pomôcť niekto blízky. Pozor si dajte na oblasť kolien a lakťov, kde sa zvykne krém nahromadiť a potom tam vzniknú nevzhľadné fľaky. Krém dôkladne rozotrite po každom kúsku tela dostratena. Po jeho nanesení 15 minút počkajte nahá, aby sa krém dokonale vstrebal. Všetko pre krásu nájdete na: http://krasa.eiffeloptic.sk. Zdroj foto: pixabay.com
Zobraziť článok >
 
Tieto trendy v líčení so sebou priniesla zimná sezóna
Viete napríklad, že kontúrovanie a matné pery už nie sú in? Toto sú nové trendy, o ktorých by ste mali vedieť. Gotické líčenie je opäť v móde Čo sa týka líčenia, mali by sme sa pripraviť na návrat „temných čias“. Nebojte sa preto siahnuť po tmavej očnej linke, či tmavých rúžoch. Zamerajte sa pritom na tzv. upírske odtiene, kam patria napr. tmavo červená, tmavo fialová, či čierna farba. Kontúrovanie je out Neprirodzené kontúrovanie tváre niekoľkými druhmi mejkapov je už našťastie za nami. Prekonané kontúrovanie nahradil tzv. strobing. Strobing je technikou, ktorej ideou je zvýraznenie jedinej, a to dominantnej črty tváre, ktorá je u každej ženy iná. Môže to byť napr. brada, čelo, či lícne kosti. Na zvýraznenie sa pritom používam len jemný, pokožku rozžiarujúci lesk. Dôraz sa kladie na zvýraznenie očí Svoju pozornosť zamerajte predovšetkým na líčenie očí. Zatiaľ čo pri mejkapoch je aktuálnym najväčším trendom prirodzenosť, na zvýraznenie očí sa kladie veľký dôraz. Nebojte sa ani výraznejšieho, napr. dymového líčenia, či použitia trblietavých očných tieňov. Sezóna nepraje matným rúžom Zatiaľ čo v minulých sezónach boli matné rúže veľmi obľúbené, o tejto sezóne sa to povedať nedá. Používanie matných rúžov bolo nahradené tými, ktoré dodajú vašim perám lesk. Prípadne môžete zvoliť kombináciu matného rúžu a lesku na pery, ktorý dodá vašim perám objem a zmyselnosť. Nič nepokazíte ani klasickým červeným rúžom, ktorý bude in stále. Širokú ponuku dekoratívnej kozmetiky za výborné ceny nájdete aj v našej bohatej ponuke.   
Zobraziť článok >
 
Prečo pridávať soľ do každého koláča?
Tento trik sa hodí ako skúseným pekárka, tak aj tým, čo sa rozhodli si len pripraviť pre seba s voju rodinu kvalitný domáci koláč. Chcete poznať trik, vďaka ktorému sú koláče, zákusky a cukrovinky v luxusných reštauráciách síce domáce, ale plné chuti? Nepoužívajú sa chemické prísady, ani zvýrazňovače chutí, či nedajbože arómy. Iba jeden jediný stačí, aby všetky vaše diela chutili lepšie. Tajomstvo chuti Aj do sladkých zákuskov a koláčov je potrebné pridať stimulátor prirodzených chutí. Dôvodom je, že počas varenie, pečenia, alebo miešania je dochádza k mixu chutí a tak niektoré slabšie môžu zaniknúť v prevahe silnejších. Tomu zabránite pridaním štipky soli aj do sladkých koláčov. Soľ v úlohe stimulátora Soľ spôsobuje nielen chuť slanú, ale zároveň vylepšuje aj ostatnú chute. Ani nie tak ich samotné, ako schopnosť nášho jazyka stať sa na chute citlivejšími a výraznejšie ich vnímať. Preto pri štandardnom pečení koláča na veľký plech sa nebojte pridať do cesta pol lyžičky soli. Uvidíte, ako skvele budú vaše výrobky chutiť ako si hostia nad nimi oblížu prsty. A pritom stačilo tak málo. Kuchári z Michelinských reštaurácií toto tajomstvo poznajú už roky. Skvelé nápady do kuchyne, ako aj množstvo kuchynských doplnkov pre lepšie pečenie nájdete na: http://bytove-doplnky.eiffeloptic.sk/
Zobraziť článok >
 
6 vecí, ktoré robíme, no naše psy ich neznášajú
Je vaším domácim miláčikom pes? V tom prípade by ste mali venovať pozornosť týmto 11 veciam, ktoré robíme možno každý deň, no psy ich vyslovene neznášajú. Objímanie Možno svojho najlepšieho štvornohého priateľa radi stískate, aby ste mu ukázali, ako ho máte radi, no pravdou je, že väčšine psov objatia príjemné nie sú. Možno ho budú akceptovať, no stále ich vnímajú ako náznak dominancie. Nepoužívate reč tela Psy síce našim slovám nerozumejú, ale zato vynikajúco rozumejú reči nášho tela. Dajte si preto pozor nato, aby bola vaša hovorená reč v súlade s rečou vášho tela. Priamy očný kontakt Vášmu vlastnému psovi sa môžete pozerať do očí koľkokoľvek, no nerobte to pri cudzích psoch. Mohli by to brať ako prejav toho, že na nich chcete zaútočiť. Žiadne pravidlá Ak svojmu psovi presne vymedzíte pravidlá a hranice toho, čo ešte môže a čo už nie, možno vás to prekvapí, no bude vám vďačný. Pes totiž vymedzenie pravidiel berie ako prejav toho, že vám na ňom záleží a porastie aj jeho dôvera voči vám. Nedovolíte im objavovať nové veci a zakazujete im „ňuchanie“ Objavovanie nových teritórií a značenie tých starých je pre psov alfou a omegou. Ak im to zakážate, v ich očiach stratíte všetku „dôveryhodnosť“. Ste „nudní“ Pes neustále potrebuje nejakú aktivitu a ak ste preňho príliš pasívnym partnerom, nebude príliš šťastný. Doprajte mu denne nejaký čas na hru, kedy sa nebudete venovať ničomu inému, len jemu. Ďalšie zaujímavosti sa dočítate v knihách z nášho eshopu knihy.eiffeloptic.sk. 
Zobraziť článok >
 
Vyberte si kabelku podľa typu postavy. Tu je jednoduchý návod
Ak máte slabosť pre kabelky, mali by ste ovládať niekoľko zásad, ako si vybrať také, ktoré vám dokonale sadnú. Zameriame sa na tipy, ktoré oceníte vtedy, keď si budete kupovať kabelku na bežné nosenie, nie na konkrétny účel či príležitosť. Hlavným pravidlom pri voľbe takejto kabelky by mala byť vaša výška a typ postavy. Cieľom je zvoliť si kabelku, ktorá odpúta pozornosť od problematických partií a dotvorí výsledný outfit do dokonalosti. Ste plnšej postavy? Voľte ostré línie To, že máte kilá navyše, nie je žiadny problém, pokiaľ si vyberiete kabelku s ostrejšími líniami. Výborné sú napríklad hranaté tvary, ktoré budú kontrastovať s typom vašej postavy. Drobným ženám nepristanú maxi tašky Ak mám príroda nenadelila príliš veľa centimetrov, nezúfajte. Má to veľa výhod, napríklad môžete nosiť topánky na skutočne vysokých podpätkoch. Čo sa týka voľby kabelky, voľte cross-body tašky alebo kabelky cez rameno maximálne v strednej veľkosti, ktoré budú siahať do úrovne vášho lakťa.  Vysoké ženy ocenia tašku do ruky Ste vysoká a štíhla? Nebojte sa zvoliť si tašku, ktorá zdôrazní vaše štíhle ruky tým, že ju budete držať v ruke za popruh. Skvelou voľbou sú aj kabelky s trblietavými textúrami výborne kontrastujúce s vysokou postavou. Ak máte rady cross-body tašky, vyhnite sa mini veľkostiam. Kabelky podľa typu postavy Postava v tvare hrušky je charakteristická tým, že má výraznejšie boky, zadok a stehná. Z tohto dôvodu je dobré vziať si kabelku s kratšími popruhmi sebavedomo do ruky.  Tým pádom bude siahať  približne do oblasti kolien. Týmto odpútate pozornosť od problematických partií. Ak by ste si zvolili kabelu, ktorá siaha do oblasti zadku a stehien, iba na ne upozorníte. Výbornou voľbou sú aj populárne kabelky pripomínajúce batoh a kabelky bez ramienok, ktoré chytíte do ruky.  Za vyskúšanie stoja aj tašky siahajúce pod rameno. Je vašou problematickou partiou bruško? Potom máte typ postavy jablko. Vašou úlohou je zamerať pozornosť inde ako na brucho. To urobíte tak, že si zvolíte tašku s ramienkami, ktorá nebude siahať do brušnej oblasti. Ideálne je, ak bude niekde v oblasti lakťov, teda pod ramenami. Výborné sú aj kabelky s dlhšími a tenkými ramienkami, ktoré budú visieť pod úrovňou kritických partií.  Dostávame sa k typu postavy, ktorú by chcela mať snáď každá žena. Tvar postavy presýpacie hodiny patrí k tým, ktoré muži milujú a navyše im pristane úplne všetko. Týka sa to aj voľby kabelky. Na čo ešte nezabudnúť? Určite by ste mali rady doma jednu kabelku ku každému outfitu. To si však môže dovoliť iba málo žien, preto si vyberajte skôr dizajnovo i farebne univerzálnejšie kabelky. Určite platí aj pravidlo, že kabelka by mala byť hlavne praktická, teda mali by ste do nej zmestiť všetko, čo potrebujete.  Hľadáte dokonalú kabelku za skvelú cenu? Navštívte náš internetový obchod. Viac informácií na: http://moda.eiffeloptic.sk/ Zdroj foto: pixabay.com
Zobraziť článok >
 
Jete veľa nezdravých jedál? Vraj sa stačí dobre vyspať a zmení sa to!
Tvrdia to odborníci z Michigan State University. Podľa ich štúdie pracovníci, ktorí dobre spia, majú tendenciu jesť zdravšie, aj keď sú v strese. To znamená, že kvalita spánku ovplyvňuje nielen naše sústredenie a energiu v práci, ale aj to, čo si dáme na tanier. Ak spíme krátko či nekvalitne, máme sklony zajedať to nezdravými potravinami, v dôsledku čoho priberáme a ruka v ruke s nadváhou a obezitou idú aj zdravotné problémy. Štúdia priniesla aj ďalšie zaujímavé zistenie – ak zamestnanci majú stresujúci pracovný deň, majú tendenciu prenášať svoje negatívne pocity z pracoviska na večeru, čiže sa opäť rozhodujú pre ďalšie nezdravé potraviny. Štúdie sa zúčastnilo 235 mužov so zložitými pracovnými úlohami a vysokou mierou stresu, a ďalšej pracovníci klientského centra, ktorí sa dostali do kontaktu s náročným zákazníkom. V oboch prípadoch bol stres spojený s nástupom negatívneho myslenia. Toto myslenie bolo spojené s vyšším rizikom nezdravého jedenia večer. Výskumníci naznačili, že stres môže podkopávať sebakontrolu a súčasne zvyšuje túžbu niečo urobiť, napríklad jesť, a tým zmierniť, alebo sa vyhnúť zlým pocitom. Avšak tí, ktorí dobre spali predtým, ako šli do práce, nemali zvýšenú tendenciu ku konzumácii nezdravých potravín ani vtedy, keď boli vystresovaní. To znamená, že spánok ovplyvňuje nielen našu náladu, energiu či koncentráciu, ale aj stravovacie zvyklosti. Veľa o tom, ako zvládať stres i zdravo sa stravovať nájdete aj v knihách na: http://knihy.eiffeloptic.sk/. Zdroj foto: https://stocksnap.io/photo/5YHRDJ0VRZ
Zobraziť článok >
 
Potraviny bohaté na vlákninu zvyšujú šance na zdravý a dlhý život
Vláknina je dôležitou zložkou stravy, pretože pomáha nielen tráviacemu traktu, ale aj znižuje cholesterol, výborne zasýti a je prevenciou cukrovky. Na príjem vlákniny a súvislosť medzi kvalitou a dĺžkou života sa zamerali aj odborníci z Westmead Institute for Medical Research. Počas 10 rokov sledovali 1600 ľudí vo veku 50 rokov a starších, ktorí nemali žiadne vážne zdravotné problémy. Odborníci si, okrem iného, posvietili aj na príjem vlákniny v ich jedálničku. Zistili, že účastníci pokusu s najvyšším prísunom vlákniny mali až o 80 % vyššiu pravdepodobnosť, že prežijú dlhý život v zdraví, respektíve, že budú „úspešne starnúť“. Pojem „úspešné starnutie“ bol vedcami definovaný ako neprítomnosť zdravotného postihnutia, depresívnych symptómov, kognitívnych porúch, respiračných a chronických ochorení, vrátane rakoviny, ischemickej choroby srdca a mŕtvice.   Ako zvýšiť príjem vlákniny? Dospelý človek by mal denne prijať 25 – 30 gramov vlákniny. Vo všeobecnosti môžeme povedať, že dobrým zdrojom vlákniny je ovocie, zelenina, celé zrná, oriešky, semienka či strukoviny. Konkrétnejšie, ak chcete pokryť denný príjem vlákniny, siahnite po avokáde, figách, artičokách, zelenom hrášku, ružičkovom keli, reďkvičke, čiernej fazuli, cíceri, hrášku, šošovici, chia a ľanových semiačkach či quinoe. Extra tip z nášho e-shopu: Psyllium vláknina, 250 g, 5,07 eura Prírodná vláknina získaná zo skorocelu indického slúži na očistenie tráviacej sústavy, podporuje činnosť čriev, je prevenciou zápchy a napomáha vylučovaniu toxínov. Pri užívaní tohto doplnku stravy treba piť veľa tekutín a do stravy ho zaraďovať postupne, teda v menších dávkach. Všetko pre zdravie nájdete v našom e-shope na: http://zdravie.eiffeloptic.sk/.
Zobraziť článok >
 
Domáce sexuálne hračky, ktoré musíte vyskúšať
Množstvo z nich máte doma, ale využívate ich inak, než na intímne dráždenie. A to je škoda. S trochou invencie a správneho prístupu si môžete oddnes užívať rozkoše nepoznané! Elektrická zubná kefka Uistite sa, že máte mäkký nadstavec a kefka je čistá. Potom už len skúste zapnúť vibrácie a uvoľnene sa napríklad posaďte na okraj vane. Vibrácia spolu s jemnou rotáciou vie váš klitoris upokojiť lepšie ako vibrátor. Ideálne je, ak túto erotickú hračku využívate cez nohavičky. Štetinky totiž môžu byť k sliznici drsné.  Prachovka Ženy dobre vedia, že príjemné pocity sa nerodia len medzi nohami. Práve naopak. Celé telo dokáže do mozgu vysielať správne impulzy, ak sa k nemu zvolia správne prostriedky. Jedným z takých je ometacia prachovka. Skúste si ňou prejsť po bradavkách, po stehnách, po intímnej zóne. Mimochodom čisté prachovky a štetce aj pierka sa používajú pri zmyselných masážach. Nie náhodou. Majú vysoký stimulačný potenciál. Stierka Používajte ju bežne na koláče, na vyškrabanie misky po vymiešaní plnky a spolu s klasickou mucholapkou sa dá vynikajúco využiť v posteli. Ženy, ktoré majú rady drsnejší sex asi tušia, kam tým mierime. Tie ostatné zasvätíme do poznania, že sú výbornou náhradou za bičík, ak by ste si chceli zahrať pár scén z kultových filmov s odtieni šedej. Erotické hračky, ktoré potešia každú ženu nájdete na: http://krasa.eiffeloptic.sk/  
Zobraziť článok >
 
Trápi vás vaginálna mykóza? Skúste urobiť tieto 3 veci!
Vaginálna mykóza vzniká v dôsledku premnoženia kvasiniek Candida albicans, ktoré žijú prirodzene v našom tele. Prejavuje sa pálením, svrbením a sčervenaním intímnych partií a bielym hrudkovitým výtokom pripomínajúcim tvaroh. Ako sa vaginálnej mykózy zbaviť? Dajte si pozor na to, čo si dávate na tanier Ak jete veľa sladkostí, koláčov, zákuskov a ďalších dobrôt, uvedomte si, že práve cukor je živnou pôdou pre premnoženie kvasiniek. Snažte sa teda vyhnúť, alebo aspoň eliminovať potraviny obsahujúce biely cukor a múku. Naopak, do jedálnička zaraďte veľa zeleniny a ovocia a tiež potraviny bohaté na probiotiká. Výbornou voľbou je kyslá kapusta, kvalitné kefíry či „živé“ jogurty. Vyhnite sa parfumovaným intímnym potrebám Pokiaľ používate intímky či parfumované vložky, môže to prispieť k vzniku vaginálnej mykózy. Galibu dokáže narobiť aj používanie parfumovaných sprchových gélov pre intímnu hygienu. Voľte teda neparfumované vložky i intímky a pri umývaní použite čistú vodu alebo detské mydlo. Pomoc ponúka aj oreganový olej Chcete sa vaginálnej mykózy zbaviť? Vyskúšajte silu oreganového oleja, ktorý disponuje protiplesňovými, antibakteriálnymi a antioxidačnými účinkami. Pri tomto probléme je vhodné používať olej vnútorne podľa pokynov výrobcu, ale i zvonku, napríklad pridať ho do kúpeľa. Oreganový olej i ďalšie oleje nájdete aj na: https://zdravie.eiffeloptic.sk. Zdroj foto: pixabay.com
Zobraziť článok >