EIFFEL OPTIC ESHOPEIFFEL.SK Pre mužov Pre ženy Zľavy a akcie

Kvalitné stejky aj dobré mäso pripravíte vďaka tejto pomôcke

Publikované dňa 12.05.2019 od Majk

Upiecť kvalitne mäso, alebo pripraviť stejky presne také, ako ich chcete, či už dobre prepečené, alebo stále jemne ružové v strede, to chce kumšt aj dobrý teplomer. Ním totiž zistíte, aká je teplota vo vnútri mäsa a kedy bude horúce.

Otázka presnosti

Aj profesionálni kuchári vedia, že pripraviť vynikajúce pečené mäso, napr. Roast beaf, je otázka úplnej presnosti. Tu ide o minúty, možno aj sekundy. A teplota nesmie byť ani o stupeň iná. Práve preto to chce mať v kuchyni tú správnu výbavu! Tento biometrický teplomer je vhodný na pečenie mäsa, ale aj na prípravu akýchkoľvek iných potravín. 

Má všetko, čo kuchárka potrebuje

Teplomer má dlhú sondu a čitateľný ciferník, čím vám pomôže zabezpečiť kvalitu a predovšetkým vynikajúcu chuť. Dajte si prácu pri príprave dobrého jedla, ale nebojte sa siahnuť po šikovnom pomocníkovi.