Nie je bujón ako bujón. Zabudnite na tie s glutamanom
Publikované
od Mirka

Zdroj foto: pixabay.com
Radi používate na ochutenie polievok, omáčok či dressingov bujóny? Potom stavte na zeleninový bujón Wurzl v bio kvalite.
Čo by ste o Bio Wurzl zeleninovom bujóne mali vedieť? V prvom rade to, že jedlá s týmto bujónom budú chutiť božsky aj napriek tomu, že neobsahuje glutaman sodný. Nenájdete v ňom ani iné zvýrazňovače chutí, stužené tuky či cholesterol. Čo sa v tomto bujóne nachádza? Základ tvorí morská soľ. Nechýbajú ani petržlen, pór, bobkový list, kurkuma, zázvor, čierne korenie a ďalšie.
Bujón je stvorený na použitie do polievok, ale aj omáčok či dressingov. Bonusom je, že suroviny v bujóne pochádzajú z ekologického poľnohospodárstva.