EIFFEL OPTIC ESHOPEIFFEL.SK Pre mužov Pre ženy Zľavy a akcie

Varenie

 
6 kombinácií jedál, ktoré vám pomôžu zhodiť kilá rýchle a efektívne
Ako vieme, sú jedlá, ktoré nám pri chudnutí pomáhajú a jedlá, ktoré nám pri snahe o vysnívanú postavu škodia. Sú však aj také, ktorých kombináciou sa ich zoštíhľujúci efekt znásobí a vy sa budete môcť úbytku na váhe tešiť ešte oveľa skôr. Vajcia uvarené natvrdo + surová zelenina Podľa štúdií obsahujú vajcia uvarené natvrdo zložky, ktoré pomáhajú vstrebávať kartenoidy zo surovej zeleniny. Kartenoidy sú látky, ktoré nielen zabraňujú priberaniu, ale pomáhajú tiež chrániť zrak a vyživujú pokožku. Tuniak + zázvor Zázvor urýchľuje vyprázdňovanie žalúdka, tuniak obsahuje Omega-3 mastné kyseliny, toré zabraňujú ukladaniu tuku v oblasti brucha. Perfektná kombinácia, ak sa chcete zbaviť prebytočných kilogramov. Avokádo + špenát Tieto dve potraviny sa stanú vašimi spojencami, ak chcete potlačiť svoju chuť do jedla. Avokádo tiež pomáha regulovať hladinu cholesterolu a obsahuje aj vitamíny B, E a draslík. Špenát zvyšuje pocit sýtosti a má veľmi nízky obsah kalórií. Melón + červené hrozno Melón je prírodným diuretikom, ktoré zabraňuje zadržiavaniu tekutín vo vašom tele. Hrozno obsahuje antioxidant, ktorý pomáha znižovať hromadenie tuku. Ovocný šalát z týchto dvoch potravín je teda ideálnou desiatou alebo olovrantom. Kura + kajenské korenie Nakoľko je kuracie mäso plné bielkovín, pomôže vám s dlhotrvajúcim pocitom sýtosti. Kajenské korenie zas urýchľuje spaľovanie tukov a potláča chuť do jedla. Káva + škorica Škorica obsahuje účinné antioxidanty, pomáhajú bojovať s tukom uloženým v oblastiach brucha. Káva zas pomáha znižovať chuť do jedla a taktiež podporuje metabolizmus, takže prijaté kalórie spálite rýchlejšie. Skvelé knihy plné zdravých receptov nájdete aj v našom eshope knihy.eiffeloptic.sk. 
Zobraziť článok >
 
PRODUKT DŇA: Express Diet - instantná polievka, ktorá vám pomôže zhodiť kilá
Chcete jesť zdravo a výdatne, no pritom chudnúť? Odpoveďou pre vás je Express Diet. Instantná polievka Express Diet je súčasťou 5 dňovej proteínovej diéty, ktorá predstavuje úplnú náhradu stravy pre redukciu telesnej hmotnosti. Prvotným zdrojom energie pre telo sú zväčša sacharidy, preto je počas 5-dňovej diéty ich prísun obmedzený a hlavným zdrojom energie sa tak stáva uložený tuk. Táto metabolická zmena má aj svoj názov, o ktorom ste už možno počuli - nazýva sa ketóza. Pravidelným prísunom kvalitných bielkovín počas ketózy zabránite spaľovaniu svalovej hmoty a podporíte spaľovanie svojich vlastných tukových zásob. Rýchle odbúravanie vlastných tukových zásob počas ketózy produkuje látky (ketóny), ktoré v mozgu účinne tlmia pocit hladu a navodzujú pocity dobrej nálady a energie. Podráždenosti počas diéty teda odzvonilo - program Express Diet väčšina užívateľov výborne znáša a je schopná celý diétny program dotiahnuť do úspešného konca. Výhodou päť dňovej proteínovej diéty Express Diet je jej jednoduché dodržiavanie bez pocitov hladu, žiaden vznik jo-jo efektu, dostatok energie a dobrej nálady, odbúravanie tuku (nie svalovej hmoty). Pri programe Express Diet sa odporúča dodržiavanie pitného režimu, a to 2-3 litre vody alebo inej nekalorickej tekutiny denne (napr. čaj), aby sa dobre odplavovali odpadové látky a nedošlo k prekysleniu organizmu. Chutnú instantnú polievku Express Diet si pritom môžete dopriať až v troch skvelých príchutiach, a to v syrovej, paradajkovej a kuracej. Pokiaľ vás náš dnešný tip zaujal, môžete si ho zakúpiť v našom e-shope zdravie.eiffeloptic.sk, konkrétne na tomto odkaze.  
Zobraziť článok >
 
3 pudingy z avokáda, ktoré budete milovať
Avokádo, alebo hruškovec americký, je pomerne kalorické ovocie, ale to nič nemení na tom, že je veľmi prospešné pre zdravie – obsahuje veľa kvalitných tukov, slušné množstvo bielkovín, málo sacharidov a veľa vlákniny. Aké je konkrétny obsah živín v avokáde? 100-gramová porcia avokáda má 160 kalórií. 15 g tvoria tuky s prevahou omega-6 nenasýtených mastných kyselín, 9 g sacharidy (z toho 7 g vláknina) a 2 g proteíny. Z vitamínov je zastúpený vitamín C (10 mg), vitamín K (21 mcg), vitamíny skupiny B a takisto betakarotén. V avokáde je aj pestrá škála minerálov a stopových prvkov, ako napríklad draslík, horčík, vápnik a ďalšie. Čarujeme v kuchyni s avokádom Skvelé je, že sa z neho dajú pripraviť aj úžasné pochúťky. Vyskúšajte si doma urobiť napríklad vynikajúce pudingy. Avokádový puding z troch surovín Čo budete potrebovať? avokádo med sušený kokos Ako na to? Najprv si očistite avokádo, popučte ho vidličkou a pridajte podľa chuti tekutý med. Vrch ozdobte kokosovou múčkou. Avokádovo-banánový puding s kakaom Čo budete potrebovať? 1 avokádo 3 banány 4 PL kvalitného kakaa malé množstvo vody na dosladenie med Ako na to? Avokádo a banány očistíme a popučíme vidličkou, poprípade môžeme použiť aj mixér. Následne pridáme kakao, med a vodu podľa toho, akú má puding konzistenciu. Avokádový puding pre náročnejších Čo budeme potrebovať? 3 veľké avokáda 3 – 6 PL kokosového mlieka 1 ČL vanilkového extraktu 2 PL medu Ako na to? Všetko dajte do mixéra a zmixujte na úplne jemnučkú konzistenciu. Aj vám sa zbiehajú slinky? Pripravte si niektorý z pudingov aj vy doma. Ak vám nejaká ingrediencia chýba, nájdete ju v našom e-shope. 
Zobraziť článok >
 
PRODUKT DŇA: Zázračné maslo ghí vo vynikajúcej BIO kvalite
Maslo ghí sa označuje za najzdravší tuk, ktorý môžete svojmu telu dopriať. Vedeli ste o ňom tieto fakty? Pokiaľ sa obávate o svoj cholesterol a nekonzumujete preto ani klasické maslo, na masle ghí si môžete pokojne pochutiť. Maslo ghí obsahuje minerály, vitamíny, dobrý tuk a ostatné látky potrebné pre naše bezproblémové trávenie. Jeho nespornou výhodou je aj to, že ho môžu používať aj ľudia trpiaci intoleranciou na laktózu. Maslo ghí je telu veľmi prospešné, a to po viacerých stránkach. Jeho obrovskou výhodou je aj to, že sa neprepaľuje, ako je tomu pri ostatných druhoch masiel. Maslo ghí sa stáva karcinogénnym až pri teplote 250 stupňov, takže v prípade potreby ho pokojne môžete použiť napríklad aj na vyprážanie. Tento potravinový klenot obsahuje veľké množstvo účinných látok, okrem iného sú to: vápnik, horčík, draslík, fosfor, sodík, zinok, selén, omega 3 kyseliny, omega 6 kyseliny, vitamíny A, E, K a B, betakarotén, či mnoho iných. Okrem toho, že je pre náš organizmus naozaj zdravšie a ako sme už spomínali, neobsahuje nielen laktózu, ale ani lepok, prináša aj ďalšie zdravotné benefity. Napríklad: posilní vašu imunitu bojuje s migrénami pôsobí prevenčne proti nádorovým ochoreniam  posilňuje pamäť dokáže upokojiť nervový systém reguluje tlak pozitívne pôsobí na zdravie kostí Maslo ghí má navyše univerzálne použitie, takže je vhodné ako na  studenú kuchyňu, tak aj na tepelné spracovanie jedla. Môžete pomocou neho vyprážať, vyrábať nátierky, pridať ho do omáčky, polievky, použiť na prípravu mäsa, na dochutenie k cestovinám, ryži, pridať ho do koláčov - jednoducho kamkoľvek, kde budete potrebovať. V našom eshope môžete nájsť vysokokvalitné ghí maslo v BIO kvalite a od domáceho, českého výrobcu. 450 ml môže byť vašich už za 9,54€, 720 ml za výborných 13,48€. Pokiaľ vás náš dnešný tip zaujal, môžete si ho zakúpiť v našom e-shope zdravie.eiffeloptic.sk, konkrétne na tomto odkaze.
Zobraziť článok >
 
PRODUKT DŇA: Odšťavovač Concept, ktorý sa stane vaším nenahraditeľným pomocníkom!
Pokiaľ radi urobíte niečo pre svoje pre svoje zdravie a dbáte na zdravý životný štýl, pri našom dnešnom "Produkte dňa" si určite prídete na svoje. Je ním odšťavovač Concept Vitalis LO-7025, ktorý vám bez námahy vyčaruje radu ovocných nápojov, ktoré budú nielen lahodne chutiť, ale budú aj plné vitamínov, minerálov a živín nevyhnutných pre váš organizmus. Odšťavovať v ňom môžete nielen zeleninu, ale aj ovocie. Viete si predstaviť chutnejšiu prevenciu pred radou rôznych ochorení? Odšťavovať Concept Vitalis LO-7025 má príkon 850 W a do jeho zbernej nádobky sa vojde až 1 l čerstvej, chutnej šťavy. O vašu bezpečnosť sa pritom postará do detailov premyslený bezpečnostný systém, ktorý zabráni fungovaniu spotrebiča v prípade, že všetko nie je na svojom mieste. Tento prepracovaný odšťavovač vám ponúka až 2 možnosti nastavenia rýchlosti - rýchlosť pre mäkké plody (citrusy, broskyne, banány a pod.) a rýchlosť pre tvrdé plody (uhorky, jablká, mrkvy a pod.). Určite oceníte taktiež ľahkú rozobrateľnosť, ktorá vám zaručí rýchle a pohodlné čistenie. Obrovskou výhodou je taktiež nezvyčajne dlhá plniaca trubica, takže jednotlivé plody už nemusíte krájať na menšie kúsky. Priemer plniaceho otvoru je tiež viac než dostatočný - dosahuje 7,2 cm. Zásobník na odpad má až objem až 1,8 l. Bonusom je vzhľad odšťavovača, ktorý kombináciou čiernej farby a použitého nerezu pôsobí naozaj elegantne. Poteší vás teda nielen svojím vynikajúcim výkonom, ale rovnako dobre sa bude vynímať aj na vašej kuchynskej linke.Váš môže byť už za výhodných 58,68€ s poštovným zdarma. Pokiaľ vás náš dnešný tip zaujal, môžete si ho zakúpiť v našom e-shope zdravie.eiffeloptic.sk, konkrétne na tomto odkaze.
Zobraziť článok >
 
4 prekvapivé tipy na chudnutie, o ktorých ste ešte možno nepočuli
Leto už síce je v plnom prúde, no ak by ste ešte do dovolenky chceli zhodiť nejaký ten posledný kilogram, tieto tipy vám môžu naozaj pomôcť. Zaraďte si do stravovania "cheat day" Počuli ste už o tzv. "cheat day"? Je to deň, počas ktorého popri svojom zdravom stravovaní zaradíte do svojho stravovacieho plánu 1 deň, kedy budete jesť naozaj čokoľvek, na čo práve dostanete chuť - či už to bude fast food, alebo sladkosti. Zaraďte si ho pokojne 1x za jeden či 1x za dva týždne. Vyhnete sa tak prehreškom počas ostatných dní a vaše telo si s "návalvým" prísunom kalorií poradí ľahšie, ako keby ste mu dopriali každý deň niečo. Pravidlo dvoch Počas dní, kedy sa už stravujete zdravo, používajte tzv. "pravidlo dvoch". Snažte sa zabezpečiť, aby váš tanier vždy obsahoval dva druhy jedla: mäso a prílohu, prílohu a šalát, ryby a zeleninu a pod. Toto jednoduché usporiadanie je priateľské pre vaše trávenie i spaľovanie. Používajte menšie taniere Psychológia platí aj pri jedení. Ak si dáte plátok grilovaného kuracieho mäsa a zeleninovú prílohu na veľký tanier, stále budete mať pocit, že je prázdny a vy sa tak nenasýtite. Keď si však to isté dáte na malý tanier, budete mať pocit, že je po okraj plný a vy sa budete cítiť oveľa viac sýto, takže zjete menej a odpustíte si aj dezert. Nakupujte výlučne so zoznamom Všimli ste si, čo všetko sme shopní nakúpiť, keď ideme do obchodu bez presného zoznamu? Takto nám v košíku veľakrát skončia aj nezdrae potraviny, ktoré nám s rysovaním figúry veľmi nepomáhajú. Do obchodu preto vždy choďte s vopred napísaným zoznamom a striktne sa ho držte. Všetko pre vašu krásu nájdete v našom eshope krasa.eiffeloptic.sk.  
Zobraziť článok >
 
Viete, prečo sú japonské ženy také štíhle? Pretože dodržiavajú tieto zásady
Nájsť mladú japonskú ženu trpiacu nadváhou je skutočne problém. Čomu tieto ženy vďačia za svoju štíhlosť? Vyvážená strava Strava japonských žien ani zďaleka nepozostáva len zo sushi. Základom ich stravovania je pestrá a vyvážená strava obsahujúca skutočne takmer všetko, no predovšetkým ryby, morské plody, zeleninu, ryžu, sóju, no aj zelený čaj. Japonky pritom dbajú predovšetkým na pestrosť a sezónnosť. Metódy prípravy jedla Japonky si potravu najčastejšie pripravujú dusením, grilovaním, či varením na pare. V Japonsku sa určite nestretnete s u nás bežnými vyprážanými variáciami jedla. Podstata japonskej kuchyne je obsiahnutá v snahe o zachovanie chuti a farby jedla v čo najvyššej možnej miere. Kultúra stolovania Zatiaľ čo u nás jedlo často nepremyslene v zhone a v strese „hlceme“, v Japonsku je jedenie rituálom, počas ktorého si človek stravu skutočne vychutnáva. Japonky jedia jedlo v malých sústach, takže nemajú problém ako s jeho následným trávením, tak ani s prejedaním sa. Raňajky ako hlavné jedlo dňa Zvyknete niekedy vynechať raňajky? Japonky totiž toto jedlo dňa považujú za to najdôležitejšie! Klasické japonské raňajky pozostávajú z niekoľkých chodov a sú naozaj bohaté. Zvyčajne ich tvorí nejaká ryby, ryža, omeleta, polievka, sójová omáčka, plody mora - a hlavne - zelený čaj. Po jedle žiaden dezert Je to ťažké rozhodnutie, ale skúste dezert po jedle naozaj vynechať. Japonky nepoznajú, resp. nekonzumujú dezerty, ktoré sú známe u nás - ako napr. tiramisu, či cheescake. Hlavnou ingredienciou ich dezertov je ryža, a aj keď obsahujú minimálny podiel tukov a cukrov, doprajú si ich skutočne len výnimočne. Výborné prípravky, ktoré vám pomôžu s chudnutím nájdete aj v našom eshope zdravie.eiffeloptic.sk v sekcii Chudnutie. 
Zobraziť článok >
 
5 skvelých tipov do kuchyne, ktoré ocení každá gazdinka
Ak je pre vás čas strávený v kuchyni nielen povinnosťou, ale aj radosťou a zábavou, tieto „kuchynské triky“ určite oceníte. #1: Odstráňte prebytočnú mastnotu efektívne Určite ste už mnohokrát odstraňovali prebytočný tuk prikladaním papierových vreckoviek. Ak do nich však zabalíte ľad a priložíte ich na jedlo presiaknuté tukom týmto spôsobom, odmastenie bude ešte omnoho účinnejšie. Ľad totiž pôsobí na prebytočný tuk vo vašom jedle ako magnet. #2: Uskladnenie potravinovej fólie Viete, že práca s potravinovou fóliou môže byť niekedy boj. Predovšetkým pri vysokých teplotách sa fólia až príliš lepí a trhá sa. Môžete tomu predísť jednoduchým trikom - skladujte ju v chladničke. Robia to tak aj profesionálni kuchári, a to z dôvodu, že so studenou fóliou sa pracuje omnoho jednoduchšie. #3: Ľahšie šúpanie vajíčok Na ľahšie šúpanie nemusíte použiť len soľ. Aby ste vajíčka ošúpali ľahšie, nasypte do vody štipku sóda bikarbóny alebo do nej nalejte trocha octu. Tieto prísady sa dostanú do škrupín a šúpanie vajíčok sa tak pre vás stane hračkou. #4: Zohrievanie múčnych jedál Isto viete, že ak v mikrovlnke zohrievate akékoľvek múčne jedlo, vysuší sa a ani zďaleka nechutí tak dobre. Predísť tomu môžete tým, že pri zohrievaní k nemu do mikrovlnky položíte pohár vody. Cesto sa tak nevysuší a pokojne ho môžete konzumovať aj po zohriatí. #5: Spravte vaše nápoje výnimočnými Ak do prípravy svojich nápojov používate ľad, spestrite ho bylinkami! Do formy na ľad najprv poukladajte bylinky alebo rastliny podľa svojej chuti (skvelá je napríklad aj mäta alebo levanduľa), dolejte vodu a zmes dajte zamraziť. Vaše nápoje budú nielen skvelo vyzerať, ale aj chutiť! Ďalšie skvelé triky nájdete aj v kuchárskych knihách z nášho eshopu knihy.eiffeloptic.sk. 
Zobraziť článok >
1 2 3 4 5 6