EIFFEL OPTIC ESHOPEIFFEL.SK Pre mužov Pre ženy Zľavy a akcie

Varenie

 
PRODUKT DŇA: Multifunkčný hrniec Concept CK5000
Nemíňajte peniaze na veľké množstvo spotrebičov - ušetrite a kúpte si jeden, ktorý dokáže všetko! Skvelý multifunkčný hrniec Concept CK5000 s objemom až 6 l obsahuje až 11 prednastaviteľných programov, ktoré vám v kuchyni pomôžu naozaj so všetkým. Ide o programy: Saut Pomocou tohto programu si pripravíte skvelé soté vo vlastnej šťave. Použitie tohto režimu umožňuje nastavenie teploty medzi 190 ° C a 220 ° C a času od 5 do 120 min. Steam Tento program umožňuje varenie v pare s možnosťou nastavenia času od 20 do 90 min. Stew Tento program umožňuje varenie a dusenie v časoch od 2 do 4 hod. Slow cook HI / LOW Podľa druhu pripravovaného pokrmu vyberte z dvoch prednastavených teplôt HI (Vysoká) alebo LOW (Nízka) a nastavte časovač v rozmedzí od 4 do 12 hod. Fry Niečo pre milovníkov smažených jedál. Použitie tohto režimu umožňuje nastavenie teploty medzi 150 ° C a 190 ° C a času od 1 do 30 min. Bake Nastaviť teplotu môžete medzi 150 ° C a 190 ° C a čas v programe pečenia od 30 min do 4 hod. Upečte si akýkoľvek dezert alebo chutný domáci chlieb na raňajky. Vo forme si môžete pripraviť dokonca aj domáce paštétu. Roast Vyberte režim Roast a nastavte teplotu medzi 150 ° C a 180 ° C a čas vyprážania od 30 min do 3 hod. Rice Rovnako ako pri všetkých štandardných hrncov na varenie ryže je tento režim plne automatický, varenie ryže teda nevyžaduje nastavovanie teploty ani časovača. Sous vide Režim pre skutočných fajnšmekrov. Použitie tohto režimu umožňuje nastavenie teploty medzi 45 ° C a 95 ° C a času od 30 min do 72 hod. Výsledkom bude neskutočne jemné a krehké mäso plné šťavy. Plátky vybraného mäsa len ochutíte podľa seba, necháte odležať, potom vákuovo zabalíte a vložíte na určitú dobu (podľa receptu) do vodného kúpeľa. Potom plátky vyberiete, krátko opečiete na panvici a nezabudnuteľné jedlo je na svete. Keep warm Udržiavanie  teploty v tomto hrnci je možné nastaviť od 1 do 4 hod. Ako vidíte, s jedným spotrebičom budú vaše možnosti pri príprave chutných jedál takmer neobmedzené. Váš môže byť za 146,75€ s poštovným zdarma. Pokiaľ vás náš dnešný tip zaujal, môžete si ho zakúpiť v našom e-shope zdravie.eiffeloptic.sk, konkrétne na tomto odkaze.  
Zobraziť článok >
 
Počuli ste už o 3-dňovej "vojenskej" diéte?
Táto diéta vám pomôže opäť sa dostať do vášho obľúbeného oblečenia, ktoré je vám momentálne akosi pritesné. Počas zimy samozrejme mnohí priberieme. Nerobte si však starosti, do leta máte stále dostatok času dostať sa do "letnej formy". Pomôcť vám s tým môže táto 3-dňová "vojenská" diéta. Zmenu na váhe uvidíte už aj po 3 dňoch, no pokojne ju môžete opakovať v niekoľkých cykloch po sebe. A ako teda táto diéta vyzerá? Jedlá, ktoré ju tvoria, sú zamerané na zvýšenie vášho metabolizmu. Znížením vášho príjmu kalórií počas krátkeho obdobia sa zbavíte tuku. Ale nie je to typická diéta, pri ktorej budete hladovať - denne síce prijmete málo kalórií, no jedlo vám dodá potrebnú energiu a nebudú vám chýbať ani potrebné živiny.  Diéta teda vyzerá nasledovne:  1. deň Raňajky: šálka horúceho nápoja (káva alebo čaj), jeden plátok toastu (celozrnný je najlešou voľbou), 2 polievkové lyžice arašidového masla, polovica grapefruitu. Obed: šálka horúceho nápoja (káva alebo čaj), plátok toastu, konzerva tuniaka. Večera: asi 85 gramov akéhokoľvek mäsa (varené vo vriacej vode alebo v pare), jeden šálka zelených fazuliek, polovica banánu, jedno malé jablko a ak máte chuť na sledké, môžete si dopriať jednu šálku vanilkovej zmrzliny. 2. deň Raňajky: Jeden plátok toastu, jedno varené vajce, polovica banánu. Obed: jedno varené vajce, hrsť krekrov, jedna šálka tvarohu. Večera: 2 párky v rožku (nie je to skvelá diéta?), jedna mrkva, šálka brokolice, polovica banánu. Ak máte stále hlad, doprajte si 1/2 šálky vanilkovej zmrzliny. 3. deň Raňajky: 5 krekrov, plátok syra čedar, jedno malé jablko. Obed: plátok toastu, jedno vajce. Večera: konzerva tuniaka a pol banánu s celou šálkou vanilkovej zmrzliny. Počas tejto diéty môžete zhodiť len za 3 dni 2-3 kilogramy. Ak si ju chcete zopakovať, po 3 dňoch jedzte 4 dni "normálne", teda nie podľa určeného jedálnička, no stále zdravo a striedmo. Po 4 dňoch následne opäť prejdite na tento 3-dňový cyklus. Takto si môžete diétu zopakovať aj niekoľko týždňov po sebe. Držíme vám palce!   Ideálne výsledky dosiahnete, ak diétu doplníte aj pohybom. Množstvo pomôcok na cvičenie nájdete v našom e-shope sport.eiffeloptic.sk.        
Zobraziť článok >
 
Nahraďte nezdravé jedlá týmito skvelými náhradami a vaše kilá pôjdu dole
Samozrejme, každý z nás si občas rád dopraje niečo nezdravé. Skúste však tieto jedlá nahradiť týmito zdravými a chutnými náhradami - chutia naozaj porovnateľne a vaše kilá pôjdu okamžite dolu! Musli z obchodu vs. domáca ovsená kaša Samozrejme, musli kúpene v obchode je chutné a čas potrebný na jeho prípravu je minimálny. Ovsená kaša, ktorú si však pripravíte doma, je oveľa zdravšia a obsahuje oveľa menej kalórií a cukrov. Dochuťte si ju napríklad orechmi, jablkami a škoricou, no výber je samozrejme len na vás. Predsmažené zemiaky vs. pečené zemiaky pripravené doma Asi vás neprekvapí, že zemiaky, ktoré si kúpite v obchode a pripravíte si ich už len doma v trúbe, predtým doslova plávali v slnečnicovom oleji. Pripravte si ich radšej doma, použite minimum olivového oleja, nejaké chutné korenie a zemiaky vám budú chutiť ešte viac, než tie nezdravé a kupované. Zemiakové lupienky vs. zeleninové lupienky Ich príprava vám síce zaberie viac času, ako kúpa zemiakových lupienkov, no za tú námahu to určite stojí. Domáce zeleninové lupienky sú oveľa zdravšie ako zemiakové lupienky zakúpené v obchode, pretože zelenina obsahuje vitamíny, ktoré vyžadujú naše telá. Okrem iného obsahujú neporovnateľne menej kalórií a tukov.  Všetko do vašej kuchyne nájdete aj v našom eshope bytove-doplnky.eiffeloptic.sk.
Zobraziť článok >
 
5 skvelých tipov do kuchyne, ktoré ocení každá gazdinka
Ak je pre vás čas strávený v kuchyni nielen povinnosťou, ale aj radosťou a zábavou, tieto „kuchynské triky“ určite oceníte. #1: Odstráňte prebytočnú mastnotu efektívne Určite ste už mnohokrát odstraňovali prebytočný tuk prikladaním papierových vreckoviek. Ak do nich však zabalíte ľad a priložíte ich na jedlo presiaknuté tukom týmto spôsobom, odmastenie bude ešte omnoho účinnejšie. Ľad totiž pôsobí na prebytočný tuk vo vašom jedle ako magnet. #2: Uskladnenie potravinovej fólie Viete, že práca s potravinovou fóliou môže byť niekedy boj. Predovšetkým pri vysokých teplotách sa fólia až príliš lepí a trhá sa. Môžete tomu predísť jednoduchým trikom - skladujte ju v chladničke. Robia to tak aj profesionálni kuchári, a to z dôvodu, že so studenou fóliou sa pracuje omnoho jednoduchšie. #3: Ľahšie šúpanie vajíčok Na ľahšie šúpanie nemusíte použiť len soľ. Aby ste vajíčka ošúpali ľahšie, nasypte do vody štipku sóda bikarbóny alebo do nej nalejte trocha octu. Tieto prísady sa dostanú do škrupín a šúpanie vajíčok sa tak pre vás stane hračkou. #4: Zohrievanie múčnych jedál Isto viete, že ak v mikrovlnke zohrievate akékoľvek múčne jedlo, vysuší sa a ani zďaleka nechutí tak dobre. Predísť tomu môžete tým, že pri zohrievaní k nemu do mikrovlnky položíte pohár vody. Cesto sa tak nevysuší a pokojne ho môžete konzumovať aj po zohriatí. #5: Spravte vaše nápoje výnimočnými Ak do prípravy svojich nápojov používate ľad, spestrite ho bylinkami! Do formy na ľad najprv poukladajte bylinky alebo rastliny podľa svojej chuti (skvelá je napríklad aj mäta alebo levanduľa), dolejte vodu a zmes dajte zamraziť. Vaše nápoje budú nielen skvelo vyzerať, ale aj chutiť! Ďalšie skvelé triky nájdete aj v kuchárskych knihách z nášho eshopu knihy.eiffeloptic.sk. 
Zobraziť článok >
 
3-krát zdravé mafiny nielen na raňajky inak
Milujete mafiny? Potom nimi môžete pokojne začať deň. Ponúkame vám tri recepty, ktoré sú vhodné nielen na raňajky. Banánovo-ovsené mafiny Čo budete potrebovať? 1 roztlačený banán 1 vajce ½ ČL vanilky ¼ šálky medu 1 ČL škorice ¼ ČL soli ½ šálky gréckeho jogurtu 1 šálka mlieka 1 ½ šálky ovsených vločiek ovocie podľa chuti Ako na to? Rúru predhrejte na 180 stupňov Celzia. V miske zmiešajte roztlačený banán s vajíčkom, vanilkou, medom, škoricou a gréckym jogurtom. Potom pridajte ovsené vločky a mlieko. Cestom do polovice naplňte formu na mafiny. Do stredu dajte ovocie podľa chuti a zalejte zvyškom cesta. Dajte do rúry a pečte 30 minút. Mafiny na slano Čo budete potrebovať? 5 vajec soľ, korenie nakrájaný špenát paradajky nakrájané na kocky nakrájaná cibuľa biela paprika nakrájaná na kocky brokolica čedar Ako na to? Rúru predhrejte na 180 stupňov Celzia. V miske vyšľahajte vajíčka, osoľte, okoreňte a odložte bokom. Do vymastenej formy na mafiny dajte ľubovoľné kombinácie zeleniny a syra. Zalejte vajíčkami a dajte piecť. Pečte 20 minút. Granola Čo budete potrebovať? 1 banán roztlačený na kašu ¼ šálky medu 1 ČL vanilky 1 ČL soli 1 ČL škorice 1 ½ šálky ovsených vločiek 1 šálka gréckeho jogurtu náplň – ovocie, orechy Ako na to? V miske roztlačte banán, pridajte med a vanilku, zamiešajte. Potom primiešajte soľ, škoricu a ovsené vločky. Zmes dajte do formy na mafiny a vytvorte „poháriky“. Dajte na hodinu do chladničky. Potom tvar ešte doupravujte a dajte do rúry na 180 stupňov na dobu 30 minút. Po vychladnutí dajte do každého koláčika grécky jogurt a ovocie. Nie je vám niečo jasné? Pozrite si nasledovné video: Zdroj video: youtube.com Skvelé recepty nájdete aj v knihách v našom e-shope na: http://knihy.eiffeloptic.sk/. Zdroj foto: pixabay.com
Zobraziť článok >
1 2 3 4 5 6